Palvelemme sinua monipuolisesti

Pikahuolto on nopea ja kätevä tapa saada matkaviestinlaitteesi kuntoon. On sitten kyseessä Samsung näytön vaihto | Nokia näytön vaihto, me Wega-Productilla ymmärrämme, että puhelimen korjaus voi olla kiireellistä, ja siksi toimimme ripeästi ja tarjoamme myös takuun huollollemme.

Tässä muutamia palveluitamme:

 1. Nopea toimitus: Huollamme matkaviestinlaitteet todella nopealla toimitusajalla. Voit siis saada puhelimesi takaisin käyttöön ilman pitkiä odotusaikoja.

 2. Vuokraa väliaikainen puhelin: Jos tarvitset puhelinta huollon ajaksi, voit vuokrata meiltä edullisesti matkaviestimen. Näin pysyt tavoitettavissa myös huollon aikana.

 3. Hands Free -sarjat: Tarjoamme myös Hands Free -kuulokkeita, jotta voit käyttää puhelintasi kätevästi ilman käsiä.

 4. Ammattitaitoinen huolto: Meidän osaava huoltohenkilöstömme saa laitteesi uudelleen toimintaan ja vaihtaa rikkoutuneet osat uusiin. Riippumatta puhelimen merkistä tai mallista, voit luottaa meihin.

 5. Lisätarvikkeet ja kierrätys: Autamme sinua valitsemaan parhaat lisätarvikkeet puhelimeesi. Lisäksi kierrätämme vanhat laitteesi ympäristöä kunnioittaen.

Menikö puhelimen näyttö rikki?

Näytön ja lasin korjaus 

Wega-Product on oikea osoite, kun puhelimesi näyttö kaipaa huoltoa tai korjausta! Jos puhelimesi on tippunut ja näyttö on vaurioitunut, älä huoli. Meidän ammattitaitoinen tiimimme korjaa puhelimesi näytön. Asennamme uuden näytön ja vaihdamme rikkoontuneen lasin ja näytön nopeasti. Arvioimme aina parhaimman korjaustavan puhelimesi vaurion laajuuden perusteella.

Erityisesti iPhone-näytön vaihto ja takalasin uusiminen sujuvat meiltä ripeästi ja edullisesti. Voit luottaa laatuun ja nopeaan palveluun!

Hyytyikö puhelimen akku?

Akku ja latausportti

Wega-Product on oikea osoite, kun puhelimesi akku kaipaa huoltoa tai vaihtoa! Akun heikentyminen on yleinen ongelma vanhemmissa puhelimissa, mutta älä huoli. Nopea ja ammattitaitoinen tiimimme vaihtaa akun puhelimeesi, jotta se toimii taas pitkään.

Tässä muutamia palveluitamme:

 1. Akun vaihto: Jos puhelimesi lataaminen tökkii tai akun kesto on heikko, saat akun vaihdon nopeasti ja edullisesti. Katso lähin Fonum-myymäläsi ja tuo puhelimesi akunvaihtoon ilman ajanvarausta!

 2. Huollot ja korjaukset: Tiimimme hoitaa iPhone– ja Samsung-huollot sekä muiden yleisimpien merkkien korjaukset vaivatta. Puhelimen kamera, mikrofoni, kaiutin tai emolevy voivat vikaantua, mutta me korjaamme ne ja saat jälleen toimivan puhelimen käyttöösi.

 3. Latausportin tarkistus: Joskus latausporttiin voi kertyä likaa tai siinä voi olla vikaa, mikä vaikuttaa latauksen toimintaan. Tarkistamme myös latausportin kuntoon.

Myymme puhelimet ja tarvikkeet

Käytetyt ja uudet puhelimet sekä tarvikkeet 

Wega-Product on oikea osoite, kun etsit uutta tai käytettyä puhelinta! Tarjoamme laajan valikoiman matkaviestinlaitteita, oheislaitteita ja tarvikkeita. Tässä muutamia palveluitamme:

 1. Käytetyt ja huolletut puhelimet: Tarjoamme ammattitaidolla huollettuja käytettyjä puhelimia, joten voit tehdä löytöjä edullisesti.

 2. Tarvikkeet: Meiltä löydät mobiililaitteisiin kuuluvia tarvikkeita, kuten kotelot, telineet, auto- ja kotilaturit sekä värikuoret. Näin voit suojata puhelimesi ja varustaa sen tarpeidesi mukaan.

 3. Päivän tarjoukset: Tule käymään liikkeessämme ja tiedustele päivän tarjouksia! Saatat löytää juuri sen, mitä etsit.

Call Now Button