Palvelemme sinua monipuolisesti

Pikahuolto 

Huollamme matkaviestinlaitteet todella nopealla toimitusajalla ja takuulla. Huollon ajaksi voit halutessasi vuokrata meiltä edullisesti matkaviestimen käyttöösi. Saat meiltä myös Hands Free -sarjat .Ota yhteyttä huoltoomme.

Wega-product on erinomainen puhelin- ja mobiililaite huolto. Ammattinsa osaavat puhelinammattilaisemme saavat laitteesi uudelleen toimintaan ja rikkoutuneet osat vaihdettua uusiin. Me autamme valitsemaan parhaat lisätarvikkeet sekä kierrätämme vanhan laitteesi ympäristöä kunnioittaen.

Menikö puhelimen näyttö rikki?

Näytön ja lasin korjaus 

Onko puhelimesi tippunut ja näyttö on vaurioitunut. Edessä on näytön korjaus tai vaihto? Me Wega-Product tiimi korjaamme puhelimesi näytön. Asennamme puhelimeesi uuden näytön ja vaihdamme nopeasti rikkoontuneen lasin ja näytön. Annamme sinulle arvion aina parhaimman korjaustavan perusteella, puhelimellesi vaurion laajuudesta riippuen.

IPhone näytön vaihto sekä takalasin uusiminen tapahtuu meiltä ripeästi ja edullisesti.

Hyytyikö puhelimen akku?

puhelimen akun vaihto helsinki
Akku ja latausportti

Yksi yleinen vanhempien puhelimien ongelma on akkujen heikentyminen. Akun vaihto sujuu meiltä nopeasti ja uusitulla akulla puhelimesi toimii taas pitkään.

IPhone ja Samsung huollot ja korjaukset sekä muiden yleisimpien merkkien huollot onnistuvat meillä vaivatta. Puhelimien kamera, mikrofoni, kaiutin tai emolevy voivat vikaantua. Wega-Product asiantuntijoiden avulla viat korjataan ja saat jälleen toimivan puhelimen käyttöösi.

Myös latausportissa voi olla vikaa tai vain sinne kertynyttä likaa, jolloin kontakti on huono.

Myymme puhelimet ja tarvikkeet

Käytetyt ja uudet puhelimet sekä tarvikkeet 

Meiltä löydät niin uudet kuin käytetytkin puhelimet tarpeidesi mukaan.

Saat tarjouksesta mm. käytetyt ja ammattitaidolla huolletut puhelimet ja muut matkaviestinlaitteet, sekä oheislaitteet ja tarvikkeet

Toimitamme mobiililaitteisiin kuuluvia tarvikkeita kuten: kotelot ja telineet, auto- ja kotilaturit, puhelimien värikuoret ym. tarvikkeita ja varaosia.

Kannattaa tulla myös liikkeeseemme tekemään löytöjä ja tiedustelemaan päivän tarjouksia.

 

Call Now Button