Osoitteemme

Oy Wega Product Ab

Mannerheimintie 49

00250 Helsinki

Puhelimen korjaus Helsinki | Puhelinhuolto Helsinki

Yhteystiedot

puh: 09 477 3455

huolto: 0400 430 518

E-mail: wega.puhelinhuolto@gmail.com

Olemme avoinna

ma – pe:  klo 10 – 17

la, su:     suljettu

Ota yhteyttä

  Kun puhelin putoaa vahingossa, sen kohtalo riippuu siitä, mihin se laskeutuu. Se voi osua maahan, asfalttiin tai jopa syöksyä veteen. Tämän jälkeen voi tapahtua monia asioita:

  • Näytön vauriot: Puhelimen näyttö voi mennä täysin pimeäksi, näytönlasi voi rikkoutua sirpaleiksi tai LCD-näyttö voi vahingoittua.
  • Ääni- ja kameravauriot: Puhelimen kaiuttimet ja kamera voivat lakata toimimasta.
  • Kallisarvoinen älypuhelin rikki: On varmasti ikävää saada tietää, että juuri muutama viikko sitten ostettu kallisarvoinen älypuhelin on mennyt rikki.
  • Korjausvaihtoehto: Ennen kuin heität puhelinta roskiin, harkitse korjauspalvelua. Wega-Product tarjoaa edullista, nopeaa ja laadukasta puhelimen korjausta. Korjauksen jälkeen puhelin on yhtä hyvä kuin uusi, ja voit säästää sekä rahaa että ympäristöä.

  Wega-Product on 100 % suomalainen yritys, joka tarjoaa puhelinhuoltoa ja mobiililaitteiden korjausta ilman ajanvarausta. Korjaus tapahtuu oaikan päällä liikkeessämme Mannerheimintie 49, Helsinki.

  Normaalitilanteessa puhelimen saa takaisin jo saman päivän aikana, jopa alle tunnissa tai kauppareissun aikana. Wega-Product myöntää huoltotöille ja varaosille kattavan takuun. Puhelimen korjaaminen on edullisempaa kuin uuden ostaminen ja myös ympäristölle ystävällinen valinta.

  Jos puhelimesi on rikkoutunut, Wega-Product korjaa sen. Voit tuoda laitteen suoraan korjattavaksi Liikkeeseemme.

  Wega-Product on oikea osoite, kun puhelimesi kaipaa huoltoa tai korjausta! Meidän ammattitaitoinen tiimimme huoltaa ja korjaa puhelimesi, jotta voit jälleen olla yhteydessä läheisiisi ja hoitaa tärkeät asiat.

  Tässä muutamia palveluitamme:

  1. Näytön vaihdot: Meiltä saat Huawei, Honor, iPhone, Samsung, Nokia ja muiden puhelinmallien näytön vaihdot. Jos puhelimesi näyttö on rikki, korjaamme sen nopeasti ja edullisesti.

  2. Muiden mallien huollot ja korjaukset: Riippumatta puhelimen merkistä tai mallista, me hoidamme kaikenmerkkiset älypuhelimet. Voit luottaa laatuun ja ripeään palveluun.

  3. Asiakaspalvelu: Jos tarvitset apua tai sinulla on kysyttävää, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme. Olemme täällä auttamassa!

  Call Now Button