Miten toimin?

Puhelin meni rikki, mitä teen?

On sitten kyseessä iPhone näytön vaihto | Nokia näytön vaihto | Samsung näytön vaihto | OnePlus näytön vaihto | Honor näytön vaihto | Sony näytön vaihto | Xiaomi näytön vaihto. Voit halutessa tiedustella etukäteen huollon hinnan lähettämällä meille viestiä tai soittamalla. Paras ja nopein tapa on tuoda suoraan laite huoltoon meille myymäläämme.

Kuinka kauan puhelimen korjaus kestää ja tarvitseeko minun varata aika huoltoon?

Et tarvitse varata aikaa huoltoomme. Oli kyseessä sitten näytön vaihto tai uuden akun asennus. Hoidamme puhelimesi kuntoon liikkeessämme usein jopa odottaessa. Huoltoaika vaihtelee riippuen vaihdettavasta osasta, varaosan saatavuudesta sekä töiden mahdollisesta ruuhkautumisesta. Voit tuoda laitteen meille suoraan myymälään ja saat tarkan korjausajan ennen huollon aloittamista tai voit ottaa etukäteen meihin yhteyttä.

Käytättekö korjauksissa alkuperäisiä varaosia?

Käytämme aina huolloissamme alkuperäisiä tai täysin alkuperäistä vastaavia laadukkaita osia. Emme tingi missään vaiheessa varaosien laadusta.

Ovatko laitteeni tiedot turvassa?

Laitteesi tiedot ovat turvassa koko huollon ajan. Emme poista tai kajoa laitteesi tiedostoihin. On kuitenkin aina suositeltavaa ottaa varmuuskopio laitteen tiedoista ennen huoltoa. Emme voi vastata laitteen kadonneista tiedostoista.

Puhelimeni akku ei pidä latausta tai puhelin sammuilee itsestään.

Jos puhelin sammuu kylmässä tai joudut lataamaan akkua turhankin usein, on laitteen akku mahdollisesti vähitellen kuoleutumassa tai muutoin saavuttanut elinikänsä lopun. Vaihdata siis uusi akku puhelimeesi huoltopisteessämme.

iPhone laitteissa voit itse tarkastaa akun kunnon puhelimen asetuksista Akku – Akun kunto (toimii iOS 11.3 ohjelmistoversiossa tai uudemmassa). Jos laite ilmoittaa akun kunnoksi alle 90%, kannattaa akun uusimista silloin jo harkita.

Laitteeni kastui, mitä teen?

Sammuta puhelin heti, äläkä yritä käynnistää tai ladata laitetta. Puhelin kannattaa tuoda näytille huoltopisteeseemme. Korjauksen hinnan pystymme kertomaan vasta sitten, kun olemme selvittäneet laitteen mahdolliset vauriot.

Onnistuuko tietojeni siirto vanhasta laitteesta uuteen?

Tietojen siirto onnistuu meiltä vaivatta. Mikäli puhelimesi on kuitenkin pahoin vaurioitunut, on syytä aina selvittää, ovatko kaikki tiedostot mahdollisesti vielä tallella. Se selviää, kun tuot laitteesi liikkeeseemme.

Call Now Button