Wega-Product - matkapuhelimen huolto ja - korjaus.

Puhelimen huolto | Puhelinkorjaus | Tarvikemyynti. Wega-Product

Olemme suomalainen mobiililaitteiden korjauksiin ja huoltoon erikoistunut yritys. Henkilökunnallamme on vankka kokemus älylaitteiden huoltamisesta ja niiden korjaamisesta sekä mobiililaitteiden myynnistä. Yli 25-vuotisen historiamme aikana olemme palvelleet asiakkaitamme parhaalla ammattitaidolla. Tahdothan sinäkin olla tyytyväisten asiakkaidemme joukossa ja toimita siksi mobiililaitteesi meille huollettavaksi?

Wega-Product ja sen henkilöstö haluaa, että sinä asiakkaanamme saat kaikkein parhaimman puhelimen huoltoon ja käyttöön liittyvän palvelun meiltä. On kyse sitten puhelimen korjauksesta, sen tarvikkeista tai varaosista. Meiltä saat kaiken samasta paikasta edullisesti, nopeasti ja aina ilman ajanvarausta. Tarjoamme myös laajan valikoiman puhelimen lisävarusteita sekä huollettuja käytettyjä mobiililaitteita edulliseen hintaan.

Wega-Product, puhelimen huolto | puhelinkorjaus | tarvikemyynti yrityksellämme on kattava eri matkapuhelinmallien varaosavalikoima varastossa, joten korjaamme puhelimesi myymälässämme nopeasti, usein jopa odottaessa.

Huollattamalla laitteesi kauttamme, varmistat myös viallisen näyttösi sekä muiden vaihdettujen varaosien oikeaoppisen kierrättämisen. Voit toimittaa myös vanhat puhelimet ja niiden akut kierrätettäväksi meille. Olemme Suomessa yksi vastuullisimmista huoltoliikkeistä, joka huolehtii tuottajavastuunsa toteutumisesta.

Palvelemme niin yksityisiä asiakkaitamme kuin myös yrityksiä ja yhteisöjä.

Toimipisteemme sijaitsee Helsingin kantakaupungissa Mannerheimintie 49. Tuo laitteesi meille huoltoon ja laitamme sen kuntoon. Takaamme, että saat meiltä hyvän ja ripeän palvelun.

Mobiililaitteiden suojaaminen ja varaosat

Wega-Product tarjoaa Suomen suurimman korjausvalikoiman iPhoneille, Nokialle, Samsungille ja monille muille malleille! ?

Suojaa laitettasi vaurioita vastaan. Olipa kyseessä matkapuhelin, tabletti, iPod tai kannettava tietokone, verkkokaupastamme löydät laajan valikoiman suojatuotteita, jotka voivat estää uusia vaurioita. Tässä on lyhyt luettelo etsityimmistä tuotteista:

  • Panssarilasi ja muut näytönsuojat: Nämä tuotteet huolehtivat hauraasta näytöstäsi, jotta siihen ei jää likaa tai naarmuja. Valikoimastamme löydät panssarilaseja, nestemäisiä lasituotteita ja ohuita suojakalvoja. Ne ovat helppoja asentaa ja pitävät näyttösi uuden kaltaisena.
  • Puhelimen kuoret ja suojakotelot: Kuoret suojaavat puhelimen reunoja, kameraa ja takapaneelia. Suojakotelo antaa 360 asteen suojauksen. Voit valita matkapuhelimien ja tablet-laitteiden suojakoteloiden ja kuorien välillä.
  • Puhelinteline autoon tai tablettipidike: Pidä matkapuhelimesi tai tablettisi turvassa ajaessasi tai autossa. Olipa kyseessä lapsesi piirrettyjen katselu tai sinun tarve ladata laitettasi matkan aikana, valitse luotettava tuote useista malleista, merkeistä ja hinnoista – ja säästä samalla jopa 60%!

Toivomme, että varustat itsesi näillä tuotteilla, jos et ole vielä tehnyt niin. Ne tarjoavat laitteesi optimaalisen suojauksen, joten miksi ottaa turhia riskejä? Jos sinulla on kysyttävää laitteesi ongelmista, huolenaiheita mobiililaitteisiin liittyen tai tarvitset vain apua, ota rohkeasti yhteyttä! Nauti seikkailustasi liikkeessämme.

Call Now Button